Diamanten van 0.70 - 0.80 karaat

Diamanten en edelstenen kopen bij Juwelier Jansen

Juwelier jansen is een familiebedrijf met meer dan 27 jaar ervaring in de wereld van goud en diamant. Service, betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn voor ons van belang. Juwelier jansen is opgericht voor juweliers, goudsmeden en particulieren die voordelig diamanten willen kopen. Wij bieden een ruime selectie diamanten die gekeurd zijn bij genormeerde instanties zoals het HRD, IGI, en GIA. Hiermee weet u zeker dat kwaliteit gewaarborgd is

Voordelig diamanten en edelstenen kopen

Wij hanteren groothandelsprijzen voor diamanten en edelstenen dit betekent dat u veel voordeliger uit ben in prijs dan bij andere aanbieders. Vergelijk het zelf, of kom langs op afsrpraak en ontmoet één van onze diamantexperts.

Wij bieden u een selectie van diverse diamantslijpvormen in verschillende karaten, kleuren en zuiverheden. De diamantprijs van onze geslepen diamanten worden bepaald door de 4 C's: het karaat, kleur, zuiverheid en maaksel.

Juwelier Jansen verkoopt diamanten voor groothandelsprijzen aan: goudsmeden, juweliers en Particulieren. Al onze geslepen diamanten vanaf +/- 0.15 karaat zijn voorzien van certificaten van: GIA, HRD of IGI. Diamanten tussen de 0.005 en 0.10 karaat zijn beoordeeld door onze edelsteenkundige ( FGA) en worden zonder certificaat geleverd. Juwelier jansen verkoopt diamanten en edelstenen in de volgende slijpvormen: Briljant, Baguette, Cushion, Hart, Markies, Ovaal, Prinses, Peer en Radiant.

In deze categorie vind u geslepen diamanten van 0.50 - 0.60 karaat in verschillende kleuren, zuiverheden en maaksels. Handig! wanneer u op zoek bent naar een missende diamant in uw gouden armband, broche, collier, oorbellen, hanger of ring. Uw gouden juwelen laten omsmelten bij een goudsmid naar een nieuw sieraad? Koop dan onze diamanten van 0.01 karaat en bespaar aanzienlijk op de diamantprijs ten opzichte van een andere winkel. Vergelijk het zelf! Bent u op zoek naar een geslepen diamant en is deze niet online beschikbaar? Neem dan contact met ons op wij helpen u graag.

Onze vakkundige diamant zetters kunnen tegen een meerprijs ook de gekochte edelstenen of diamanten in de sieraden zetten.

© 2017 - 2022 Juwelier Jansen | sitemap | rss