Op deze pagina willen wij u een idee geven van de mogelijkheden die wij bieden om geheel naar uw eigen wens een ‘custom made’ sieraad voor u te creëren. Veelal gebruikmakend van uw eigen sieraden waaraan voor u een emotionele herinnering verbonden is. Bijvoorbeeld trouwringen, hierbij komen onze goudsmeden in samenspraak met u tot een sieraad waar asresten, vingerafdrukken, haar EN herinnering samen smelten. Soms simpel, soms zeer doordacht hebben alle sieraden op deze pagina een overeenkomst:

“Een uniek sieraad met een uniek verhaal”

 

(Voor prijsindicatie hebben wij zoveel mogelijk informatie van u nodig. Een aanvraag hiervoor bij voorkeur per email of bezoek aan onze winkel in Rotterdam aan de Goudsesingel )

Bij ieder sieraad die we mogen maken hoort een verhaal. Zo ook bij deze locomotief. Vader/opa was gek op treinen en miniatuur treintjes en is daarom in een van zijn treintjes verwerkt. Vermengd en afgedicht met een transparante hars.

De kroon van het horloge open geboord en deze gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.

Zilveren ring. Aan beide zijden gezet met 4 diamanten. De as is zichtbaar in het midden. Afgewerkt met een transparante hars.

3 Aanschuifringen waarvan 1 gevuld met as. Afgewerkt met een transparante hars.

© 2017 - 2021 Juwelier Jansen | sitemap | rss