Navigatie

 

Product informatie

Fragrance Lamps van Ashleigh & Burwood

 

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood in de ruimte achter.

Een Fragrance Lamp elimineert "slechte" luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Greenleaf of Ashleigh & Burwood.

De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren (ervaring met oliebollen bakken in de keuken met een Aroma Diffuser aan, door Opa Joop). Dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

Hoe gebruikt u de Fragance Lamp?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

 • Ashleigh en Burwood Fragrance lamp Peacock Feather Small
  Ashleigh en Burwood Fragrance lamp Peacock Feather Small
  € 44,75
 • Asleigh & Burwood Lamp Large Sahara Dream
  Asleigh & Burwood Lamp Large Sahara Dream
  € 58,00
 • Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp Ocean Queen Large
  Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp Ocean Queen Large
  € 58,00
 • Asleigh & Burwood Lamp Giftset Egyptian Sunset
  Asleigh & Burwood Lamp Giftset Egyptian Sunset
  € 59,00
 • Masquerade Lamp Gift Set
  Masquerade Lamp Gift Set
  € 59,00
 • Asleigh & Burwood Lamp Giftset Golden Orb Christmas
  Asleigh & Burwood Lamp Giftset Golden Orb Christmas
  € 54,95
 • Asleigh & Burwood geurlamp / Fragrancelamp Tahitian Sunset
  Asleigh & Burwood geurlamp / Fragrancelamp Tahitian Sunset
  € 39,00

Aanbieding

© 2017 - 2019 Juwelier Jansen | sitemap | rss