De collectie van AG925 van Juwelier Jansen in Rotterdam is sinds kort te koop via hun webshop.  AG925 is  een Nederlands merk van zilveren sieraden.

Ik ben heel blij dat ik hier een sieraad van kan dragen en hier ook iets over mag schrijven. De sieraden van deze lijn zijn fijn en elegant ontworpen. Ik heb het collier van de Stars collectie gedragen, en zoals je op de foto’s ziet kan dit sieraard en deze lijn prima overdag gedragen worden, maar misstaat ze ook niet als je ze draagt op een feestje. De sieraden zijn een blikvanger zonder super opzichtig te zijn en ik heb tijdens het dragen dan ook diverse complimentjes mogen ontvangen.

Van deze stars collectie zijn ook een armband en oorbellen verkrijgbaar. Ik zelf draag graag 1 item tegelijk van een collectie, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. De AG925 collectie heeft als bijkomend voordeel dat deze zeer betaalbaar is, en dat is ook heel wat waard.  Uit de collectie van AG925 kun je leuke cadeaus geven de aankomende feestdagen.

Mocht je trouwens nog andere inspiratie op het gebied van sieraden of cadeaus op willen doen, Juwelier Jansen heeft een uitgebreide website waar voor iedereen wel iets te vinden is. Zie www. Juwelierjansen.nl.  

Aanbieding

© 2017 - 2020 Juwelier Jansen | sitemap | rss