Navigatie

Magento Commerce

 

 

Bredemeijer Theeservies
Het Theeservies van Bredemeijer staat al jaren bekend om de hoogwaardige kwaliteit en luxueuze uitstraling. Het verzamelde theeservies bestaat uit een collectie theepotten, theebekers, theeglazen en theefilters die samen een mooi set vormen maar ook afzonderlijk goed te combineren zijn met elkaar ofwel met ander theeservies dat u wellicht al heeft.

De Bredemeijer Theepot
De Bredemeijer Theepot is al jarenlang een gevestigde naam bij theeliefhebbers over de hele wereld en zal binnen de kortste keren hopelijk ook uw huishouden verwennen met de lekkerste thee het fijnst geschonken. Om u te overtuigen leest u hieronder de sterke punten van de Bredemeijer Theepot. Bent u al overtuigd? Lees dan niet verder en bestel meteen zo’n mooie Theepot! De Bredemeijer Theepot van roestvrij staal is per definitie dubbelwandig en houdt uw thee extra lang warm en heerlijk op smaak, waardoor u nog langer van uw thee kunt genieten. Daarnaast is de Bredemeijer Theepot voorzien van een ergonomische handgreep en knop, waardoor deze bijzonder veilig en praktisch te gebruiken is. Het allermooiste aan de Bredemeijer Theepot is echter dat deze voorzien is van een speciaal gevormde tuit, waardoor het vanaf nu bijna niet meer mogelijk is om nog te smeren met uw Theepot. Houdt u van thee, dan is de Bredemeijer Theepot voor u!

Dubbelwandige Theeglazen
Naast een stijlvolle Theepot is uw Theeservies natuurlijk niet compleet zonder een aantal zeer stijlvolle theeglazen van de allerhoogste kwaliteit. Ook daarvoor kunt u bij Bredemeijer terecht. De dubbelwandige theeglazen van Bredemeijer blijven aan de buitenkant lekker koel aanvoelen zodat u uw vingers hier niet aan bezeert en ze zijn ook nog eens bijzonder stijlvol ontworpen, waardoor u deze dubbelwandige theeglazen maar wat graag aan uw gasten laat zien.

Bredemeijer; voor al uw thee accessoires
U vraagt zich wellicht af waarvoor u thee accessoires nodig heeft. Toch gebruikt u deze waarschijnlijk meer dan u zelf doorheeft. Denk bijvoorbeeld aan theefilters, theelepels en theezakhouders. Ook voor de wat meer ongebruikelijke thee accessoires kunt u bij Bredemeijer terecht voor bijvoorbeeld design theeblikken en druppelvangers. Alle thee accessoires zijn gemaakt van de mooiste materialen en van de allerbeste kwaliteit!

 

 

© 2017 Juwelier Jansen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel